Recuperem la cultura de la xocolata natural

Amb els nostres productes intentem recuperar l'antiga cultura de la xocolata sense conservants ni additius. La nostra xocolata té una formulació amb el 100% de producte natural, sense greixos addicionals d'origen animal, una cosa molt comú en la majoria de fabricacions actuals.

És sabut que la xocolata negra beneficia el sistema circulatori, és antidepressiu, i se suggereix que és anticancerigen, redueix la pressió sanguínia, és antioxidant, estimulant i afrodisíac. Però per beneficiar-te de totes aquestes propietats la matèria primera ha de ser el més natural possible i tractada respectant totes les seves qualitats. En el nostre obrador artesanal elaborem tots els productes amb la màxima atenció a la selecció de matèries primeres de primeríssima qualitat.

L'empresa va començar el 1990 amb l'antic nom de Cadichoc Disseny, i nosaltres vam prendre el relleu de la tradició amb NaturCadí, amb la clara intenció de recuperar la cultura tradicional de la xocolata. Però també hem incorporat nous sabors i aromes per innovar les nostres formulacions, aprenent del llegat que van deixar els nostres avantpassats.

Tradició i innovació en el paladar

Per això, a més del nostre gran assortiment de pastilles i bombons, hem creat una línia de rajoles de xocolata amb aromes naturals de plantes i flors de reconeguts efectes beneficiosos per a la salut , i una harmonia de sabors amb l'aroma de la xocolata pur 100% natural. Les aromes dels nostres xocolates d'herbes són de producció pròpia, obtinguts per mitjà de destil·lació en alambins i elaborats amb plantes i flors seleccionades i totalment silvestres.

Amb aquests productes rendim un homenatge a l'antic ofici de les autèntiques coneixedores dels beneficis de certes plantes i flors, les Trementinaires , que en les seves receptes i remeis en moltes ocasions afegien la xocolata.

Ens trobaràs a Cal Rosal-Olvàn, a 1:30 hores de Barcelona i a 1 hora de la Cerdanya, en una bonica població situada a peu de riu Llobregat i a les faldilles de Pirineu Català. En una zona rica en edificacions que ens recorden la història tèxtil de la zona, amb interessants atractius turístics i al costat de Parc Natural del Cadí Moixeró.